Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Comuna Șandra rămâne fără viceprimar

Viceprimarul comunei Șandra, Nițu Gheorghe, a rămas fără locul de consilier local și cel de viceprimar, în urma unui ordin emis de prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth. Ordinul nr. 180/21 mai 2021 prin care se constată încetarea înainte de termen a mandatului pentru Nițu Gheorghe, are loc în urma unui Raport de evaluare ANI, prin care se constată existența unei stări de incompatibilitate în cazul consilierului local.

Decizia a fost luată pe baza art. 25, din Legea nr. 176/2010, privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate și dispozițiile art. 152, aliniat 7 și aliniat 8, coroborat cu art. 204 aliniat 2 litera b), alin. 8, alin. 9 și alin. 19 și art. 205 din OUG 57/2019, privind Codul Administrativ cu modificările și completările ulterioare.
Ca urmare a încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Nițu Gheorghe va înceta și mandatul acestuia de viceprimar al comunei Șandra.
Ordinul produce efecte de la comunicarea lui către consilierul local și poate fi contestat la instanța de contencios administrativ în termen de 10 zile de la comunicare.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu