News Flash:

Dominic Fritz se delimiteaza de viceprimarul Ruben Latcau, dupa scandalul legat de numirile consilierilor personali ai celor doi in consilii de administratie

21 Mai 2021
491 Vizualizari | 0 Comentarii
Latcau Fritz 719x336

Dupa ce a iesit la iveala o declaratie mai veche a viceprimarului in care acesta preciza ca niciun consilier de-al sau ori de-al primarului nu va ajunge in vreun consiliu de administratie al vreunei societati din subordinea municipalitatii, primarul dominic Fritz face un pas lateral si se delimiteaza abrupt de spusele celui mai apropiat colaborator al sau. Acesta si pentru ca totul s-a dovedit o minciuna, in conditiile in care 2 consilieri personali, unul al lui Ruben Latcau si celalalt al lui Dominic Fritz, au fost numiti deja. Primul la Societatea Drumuri Municipale, iar celalalt la Horticultura.

„Aceasta alocutiune apartine lui, nu vreau sa vorbesc pentru el. Cred ca este important sa avem profesionisti in aceste consilii, sa avem inclusiv informatii relevante, si nu cred ca este gresit ca un consilier care este drumar, inginer, si care este in cadrul primariei responsabil de infrastructura sa fie in consiliu.

Viceprimarul Latcau a spus asta la o sedinta…intrebati-l pe el…el a facut intr-o sedinta a consiliului local acum 3-4 luni o declaratie. In acel moment el a considerat ca nu are nevoie de oamenii lui in consiliile de administratie si eu consider ca este nevoie de profesionisti in consiliile de administratie. Eu chiar am vorbit dupa ce a spus asta, i-am spus ca eu am o alta parere si intre timp si-a schimbat si el parerea. Mai ales pentru ca aceste nominalizari sunt interimare, urmeaza sa declansam procedura de selectie unde vor fi selectati membrii consiliilor„, a declarat Dominic Fritz in INTERVIURILE TIMISOAREI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005907 (s)