Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 67    0

Accident cu trei victime din cauza unui șofer beat, în Timiș. Nu avea permis tot din cauza alcoolului

accident

Accident de circulație, luni, între Coștei și Țipari. Trei persoane au ajuns la spital după ce un bărbat băut, cu permisul suspendat, a intrat într-o depășire neregulamentară. În 2020, acesta a mai fost prins beat la volan, atunci fiindu-i suspendat permisul.

Șoferul vinovat, în vârstă de 47 de ani, circula luni dinspre Țipari spre Coștei, pe DJ609B. La un moment dat, a intrat într-o depășire neregulamentară, iar mașina sa s-a ciocnit frontal cu o alta, condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 48 de ani.

În urma impactului, un bărbat și o femeie, dar și un copil de 5 ani, pasageri în autoturismul șoferului nevinovat, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au simțit că șoferul vinovat miroase a alcool. L-au pus să sufle în etilotest, iar rezultatul aparatului a fost de 0.90 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat. Mai mult, în timpul verificărilor, polițiștii au stabilit și că bărbatul are permisul de conducere suspendat încă din 2020, când a fost prins tot băut la volan.

Șoferul vinovat s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului, dar și conducere fără permis.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu