Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

A murit un bărbat de 54 de ani din Timiș, diagnosticat cu COVID-19 și alte afecțiuni. Romania: 650 decese

corona

Numărul deceselor persoanelor infectate cu COVID-19 ajunge la 650 în România, conform Grupului de Comunicare Strategică. A murit și un bărbat din Timiș, de 54 de ani.

A murit un bărbat de 54 ani din județul Timiș, care s-a prezentat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, la Unitatea de Primiri Urgențe, pe data de 26 aprilie, care a fost apoi transferat la Spitalul Municipal Lugoj (spital de suport) pe 27 aprilie. Aici a prezentat dispnee, starea s-a agravat și a fost transferat în Terapie Intensivă, unde a fost intubat. A fost confirmat cu COVID-19 în 27 aprilie, iar în 28 aprilie a murit, suferind de BPOC, diabet zaharat tip II, obezitate gradul III.

A murit și un bărbat de 64 ani din județul Brașov, internat în data de 16 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov cu bronhopneumonie. Confirmat în 16 aprilie cu COVID, a decedat în 27 aprilie, suferind de insuficiență renală cronică, diabet zaharat (cu nefropatie și retinopatie diabetică, amputație membru inferior drept), hipertensiune arterială și atac vascular cerebral ischemic.

A murit o femeie de 60 ani din judeţul Brașov, internată în data de 17 aprilie la Spitalul Pneumoftiziologie Brașov, transferată în 19 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. A fost confirmată cu COVID în 17 aprilie, decedând în 27 aprilie, suferind de diabet zaharat, obezitate gradul 2, HTA, boală cardiacă  ischemică.

A murit o femeie de 47 ani din județul Ilfov, internată în 11 aprilie la Institutul „Prof. Dr. Matei Balș” – Secția Adulți VI, iar dupa 15 minute a fost transferată în Terapie Intensivă. Confirmată în 13 aprilie cu COVID, a decedat în 28 aprilie, suferind de condiții medicale pre-existente – obezitate.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu