Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Pregateste-ti garderoba pentru Black Friday! Promotii de pana la 70%, in week-end, la Iulius Mall

Și tu eÈ™ti pasionat de modă È™i reduceri? De vineri până duminică, magazinele din Iulius Mall TimiÅŸoara au reduceri care ajung până la 70%. Nu îÅ£i rămâne decât să te bucuri de shopping prelungit È™i să alegi piesele preferate, care vor completa È›inutele de sezon. În plus, poÅ£i câÅŸtiga unul dintre cele 600 de premii, printre care ÅŸi vouchere pentru ÅŸi mai multe cumpărături în mall.

Vezi ce îÈ›i lipseÈ™te pentru o garderobă în tendinÈ›e, pentru că acum ai ocazia să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte È™i accesorii la preÈ›uri atractive, cu ocazia Black Friday. Piese vestimentare cu până la 70% mai ieftine vei găsi la Irina Schrotter, Jolidon ÅŸi Sofiaman, iar preÈ›uri înjumătățite vor fi la Invidiauomo, Kenvelo, Lee Cooper ÅŸi Cozacone. Oferte atrăgătoare au brandurile Orsay, Tommy Hilfiger, US Polo Assn., D’S Damat, Bigotti, Braiconf, Mathilde, Steilmann ÅŸi multe altele.

Dacă ți se potrivește mai mult stilul sport, vei găsi promoții ispititoare la Hervis Sports, BUZZ, Nike, U-MAN, Sport Vision, Arman & Alin Sport şi Kix.

Dacă îÈ›i doreÈ™ti încălțăminte, genÈ›i È™i articole de marochinărie, la Ecco, Il Passo ÅŸi Tezyo vor fi promoÈ›ii de până la 50%. Brandul Bata va avea discount de 25% la toate produsele, iar Tamaris 20% la articolele de sezon.

Black Friday marchează și magazinele de cosmetice Melkior, Pupa Milano, Sabon, The Body Shop, Marionnaud, Gerovital, Yves Rocher, Xpert Beauty, Professional Shop şi altele. Acum este momentul să-ți cumperi și bijuteriile și accesoriile mult visate, pentru că vor fi oferte la Amazing Jewelry, Sabrini, Meli Melo şi Edifice.

Åži pentru cei mici este Black Friday. Jucării cu până la 45% mai ieftine vor fi la Noriel ÅŸi cu până la 30% la Varuna’s. Descoperă toate promoÈ›iile magazinelor din Iulius Mall, consultând catalogul online de pe http://iuliusmall.com/timisoara/.

Iulius Mall a pregătit ÅŸi cadouri pentru clienÅ£ii săi împătimiÅ£i de shopping. La tombola de Black Friday sunt aÅŸteptaÅ£i să participe cei care fac cumpărături în valoare de minum 150 de lei, iar pe 19 noiembrie, pot câÅŸtiga, prin tragere la sorÅ£i, unul dintre cele cinci vouchere de 1.000 lei fiecare, la brandul de încălţăminte Tezyo sau un voucher în valoare de 2.000 lei, la magazinul Hervis Sports. În plus, primii 200 de clienÅ£i din zilele de vineri, sâmbătă ÅŸi duminică vor câÅŸtiga premii garantate.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu