Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 45    0

Codrin Stefanescu, detalii despre sedinta CExN: Cand fetele se infierbanta sa nu stai in calea lor

codrin stefaNESCU

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a prezentat, duminica, detalii despre sedinta CExN al partidului, in timpul careia Gabriela Firea i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, afirmand ca ”atunci cand fetele se infierbanta sa nu stai in calea lor sub nicio forma”.
”Sincer sa va spun, nu stiu de la ce s-a aprins scanteia, dar cele doua s-au certat... Intodeauna in CEx la noi sunt discutii pro tsi contra ca suntem un partid mare si cu oameni capabili, nu e <tacerea de aur>. Acolo se vorbeste. Sunt tot timpul opinii de tot felul. De obicei cand ne certam noi pe un anumit subiect sau nu cadeam de acord, cele mai impaciutoare erau fetele. De data asta s-au certat ele intre ele”, a spus la Romania TV secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

El a mai spus ca dupa sedinta a rugat-o pe Rovana Plumb, in dubla ei calitate de presedinte a OFSD, dar si de prietena buna a celor doua, Gabriela Firea si Carmen Dan, sa le scoata ”la o cafea, la un ceai”.

”Colegele noastre, fetele, cand se infierbanta, aoleo, sa nu stai in calea lor sub nicio forma, ca noi stim cum e. (...) Nu s-a bagat niciun coleg. Baietii parca aveau fiecare alta treaba, cautau hartii, nu intelegeau nu stiu ce, adica nu s-a bagat nimeni”, a mai spus Stefanescu.

Citeste si...

31 August 2018
 862    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu