News Flash:

Tragedie la Suceava! Doua persoane decedate dupa ce o motocicleta s-a lovit de un autocar plin de turisti ucrainieni

3 Septembrie 2018
861 Vizualizari | 0 Comentarii
download 3

Dupa persoane au murit, duminica, pe un bulevard din Suceava, dupa ce au fost implicate intr-un accident de circulatie, victimele, aflate pe o motocicleta, ramanand prinse sub rotile din spate a unului autocar plin cu turisti ucrainieni, intre care si 20 de copii-transmite corespondentul Mediafax.
Conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, accidentul de cirulatie, soladat cu decesul a doua persoane a avut loc pe un bulevard din municipiul Suceava, dupa ce un autocar in care se aflau 67 de pesoane, intre care 20 de copii si o motocicleta s-au cioncit.

In urma impactului, persoanele aflate pe motocicleta au ramas prinse sub rotile din spate ale autocarului, fiind extrase de echipajele de descercerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava si declarate decedate la fata locului.

“La locul accidentului intervine Detasamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD – un echipaj de descarcerare grea, o descarcerare mica, o ambulanta SMURD si Serviciulul Judetean de Ambulanta Suceava cu o ambulanta. Accidentul rutier a avut loc intre un autocar si o motocicleta. Au rezultat doua victime, prinse sub rotile autocarului si avand leziuni incompatibile cu viata. In autocar se aflau 67 persoane, din care 20 copii.


Toti sunt de nationalitate ucraineana si nu au avut nevoie de monitorizare pe linie medicala” a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, slt. Ionut Cobziuc .

In acest caz politistii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Suceava au declansat o ancheta si urmeaza sa stabilesca cum s-a petrecut accidentul si cine este vinovat de producerea acestuia.


suceava motocicleta autocar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007384 (s)