News Flash:

Dragnea anunta noi masuri ale Guvernului Dancila pentri cei afectati de pesta porcina

2 Septembrie 2018
806 Vizualizari | 0 Comentarii
download 1

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, sambata, ca ministrii trebuie sa vina cu noi masuri in ceea ce priveste efectele pestei porcine, astfel incat fermierii sa fie despagubiti corect, iar angajatii ramasi fara locuri de munca sa aiba solutii.
"Legat de pesta porcina, ministrul Daea a facut o scurta prezentare, a anuntat masurile ce au fost luate si care se vor lua. I-am solicitat ministrului Teodorovici, ministrului Petre Daea si premierului ca sa gestioneze solicitarea ca despagubirile, pentru gospodariile de la care au fost sacrificati porci, sa nu se acorde la greutatea animalului care era in momentul respectiv. Pana luni sa stabileasca care este greutatea estimata la care ajungea pana la Craciun si la acea greutate sa se dea banii", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai anuntat ca ministrii Muncii si Finantelor trebuie sa vina, in zilele urmatoare, cu solutii pentru angajatii care au ramas fara locuri de munca din cauza pestei porcine.

"Ministrii Teodorovici si Olguta Vasilescu au primit de la premierul Dancila tema sa gaseasca, pana saptamana viitoare, un pachet de masuri asiguratorii pentru angajatii ramasi fara loc de munca de la complexele de porci unde s-au sacrificat animalele", a mai spus Dragnea.

Mediafax

 


pestei porcine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004470 (s)