Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 51    0

Cetatean german prins in FLAGRANT la Timisoara cand primea 10.000 de euro pentru a interveni la un procuror

mita la bac

Un cetatean german a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10.000 de euro pretinsi de la o persoana cercetata penal. Barbatul ceruse initial 200.000 de euro pentru a interveni pe langa procurorul de caz in favoarea persoanei care i-a dat banii.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Timisoara au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Nelu Petru Ciomag, cetatean german, pentru trafic de influenta.

Potrivit DIICOT, in cauza exista suspiciunea rezonabila ca in cursul lunii decembrie 2017, Ciomag a solicitat initial unui inculpat cercetat intr-un dosar penal aflat pe rolul DIICOT Timisoara suma de 200.000 de euro, suma ce a fost redusa pana la 50.000 de euro, lasand sa se inteleaga ca are influenta asupra procurorului care instrumenteaza dosarul, in vederea obtinerii unei solutii favorabile.

Joi, Ciomag a fost suprins in flagrant cand primea o prima transa de 10.000 de euro din cei 50.000 euro pretinsi.
Vineri, cetateanul german va fi prezentat Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Cauza a fost instrumentata impreuna cu lucratorii de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara. La activitati au participat si politisti din cadrul Directiei Generale Anticoruptie si jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timisoara.
 

Citeste si...

31 August 2018
 868    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu