Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 11    0

TRAGEDIA DIN GORJ: LACRIMI si multa DURERE la capataiul celor trei morti din Balesti! Rudele au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au vazut trupurile fara suflare!

banner capela

Intamplarea sinistra de la Balesti, care a socat intreaga tara, a ingenunchiat de durere toate rudele familiei Lapadat. Surse sustin ca sotul politistei care si-a impuscat mama si fiul de sase luni nu isi mai revine din soc. „ Am fost acolo l-am vazut nu puteai sa mai stai de vorba cu el. Este de nerecunoscut si e si normal sa iti gasesti toata familia moarta… Este socat nu cred ca o sa isi revina prea curand” a declarat o vecina a familiei. Surse sustin ca, plangand, omul legii a marturisit ca a mers la farmacie, la Targu Jiu, pentru a cumpara medicamente. La intoarcere, acesta si-a gasit familia moarta asa ca a sunat 112.
Sicriele cu toate cele trei trupuri neinsufletite au fost depuse la capela din zona Debarcader a municipiului Targu Jiu. Ieri o ruda a familiei a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a vazut cele trei trupuri fara viata. O ambulanta s-a deplasat acolo pentru ai oferi acesteia ingrijirile de care a avut nevoie.
Zeci de coroane si jerbe de flori au fost aduse la capela unde au fost depuse trupurile celor trei. SURSA: gorj-domino.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu