Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mitea, si inca o persoana au murit intr-un accident, in Valcea. Alte trei persoane au fost ranite

smurd cluj

Un fost prefect al judetelor Sibiu si Neamt, Ilie Mitea, a murit in noaptea de joi spre vineri, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un autoturism intrat pe contrasens pentru a depasi un TIR, in judetul Valcea. In total, in accident au murit doua persoane, iar trei au fost ranite.
Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Dascalete, a declarat ca accidentul s-a produs dupa ce un autoturism a intrat in depasirea unui TIR si s-a ciocnit de o alta masina care venea din sens opus.

Cele doua persoane care se aflau in masina lovita au murit.

Una dintre victime este fostul prefect al judetului Sibiu, Ilie Mitea.


A fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din masina. La fata locului au intervenit, de asemenea, trei ambulante.

”Se pare ca soferul unui autoturism care se deplasa din directia Ramnicu Valcea - Pitesti a vrut sa depaseasca un TIR, moment in care a intrat in coliziune frontala cu un al autoturism, ce circula din sens opus. In urma impactului, doua persoane au decedat si trei au fost ranite grav”, a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea.

Ilie Mitea a fost prefect al judetului Sibiu in perioada decembrie 2007- februarie 2009, iar in perioada iunie 2012- februarie 2013 a fost prefect al judetului Neamt. Dupa 2013, Mitea a condus Agentia Domeniilor Statului.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu