Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

INCIDENT SOCANT la Iasi! Un copil de 12 ani, la spital dupa ce a fost impuscat de catre un adolescent!

smurd cluj

Un copil de 12 ani din Iasi a ajuns la spital in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost impuscat de un adolescent in varsa de 17 ani cu un pistol de tip airsoft, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Sefa UPU-SMURD Iasi, prof.univ.dr. Diana Cimpoesu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca reprezentantii SMURD Iasi au fost solicitati sa preia un copil 12 ani din municipiul Iasi, dupa ce acesta a fost impuscat in picior.

"Am trimis un echipaj TIM la o solicitare pe strada Closca, din Iasi, la un baiat de 12 ani, impuscat la nivelul gambei bilateral de un alt minor, de 17 ani. Pacientul era stabil hemodinamic, fiind dus la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Pediatrie", a spus sefa UPU-SMURD Iasi.

Potrivit acesteia, copilul avea trei plagi impuscate.
Politistii ieseni au deschis o ancheta in acest caz.

"Un minor de 12 ani a ajuns acasa aseara (miercuri - n.r.) avand leziuni la picioare. Tatal sau l-a intrebat ce a patit si acesta a spus ca a mers la plimbare cu prietenul sau, cu care se cunostea de mai mult timp. Minorul a declarat ca prietenul lui avea asupra sa un pistol si l-ar fi lovit in zona picioarelor. S-a stabilit ca este vorba despre un pistol de tip airsoft, din plastic, cu bile, ce nu necesita autorizare", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Deocamdata nu se stie de unde provine pistolul.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu