Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 52    0

INGROZITOR! Familie tanara distrusa de gelozie, la Timisoara! Acesta este tanarul din Gorj care si-a ucis sotia de 26 de ani cu mai multe lovituri de cutit, dupa care a incercat sa se sinucida

crima timis

Barbatul de 29 de ani si sotia lui in varsta de 26 numai ce se mutasera in Timisoara din localitatea gorjeana Targul Carbunesti, povestesc anchetatorii. S-au mutat intr-un apartament din Calea Girocului. El lucra in strainatate si avea suspiciuni ca sotia l-ar fi inselat. In noaptea de miercuri spre joi, cei doi au inceput sa se certe, iar barbatul a pus mana pe un cutit si a injunghiat-o pe sotia sa, scrie tion.ro.
S-a injunghiat apoi in abdomen, s-a urcat la volan si a condus pana in Calea Lugojului, unde a intrat cu masina intr-un stalp, incercand sa-si puna capat zilelor. A supravietuit accidentului, iar in momentul in care echipajele de prim ajutor si politistii au ajuns la fata locului, inainte de a fi urcat in ambulanta, tanarul le-a povestit acestora ce a facut.

A fost dus la Spitalul Municipal, unde a fost bagat in operatie, iar oamenii legii au plecat spre locul crimei. Au gasit-o acolo pe tanara de 26 de ani, intr-o balta de sange. Au inceput imediat cercetarea la fata locului si au confirmat povestea barbatului. Acesta a trecut cu bine peste operatie, iar acum urmeaza sa fie acuzat de omor.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu