Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 42    0

Caz grav intr-un parc din Craiova. Un copil a cazut dupa ce i s-a rupt echipamentul de siguranta, cand se afla pe tiroliana

parc

Politistii craioveni au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, duminica, un copil in varsta de 10 ani din Craiova a cazut dintr-o tiroliana amplasata in Parcul Nicolae Romanescu.
Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Cosmin Gradinaru, a declarat ca baiatul a cazut dupa ruperea corzii care face legatura intre harnasamentul de siguranta si scripetele tiroliana.

„In cursul zilei de azi, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca un copil in varsta de 10 ani din Craiova a cazut dintr-o tiroliana amplasata in parcul Nicolae Romanescu. Din primele cercetari, a rezultat ca minorul a cazut ca urmare a ruperii coardei ce face legatura intre harnasamentul de siguranta si scripetele tirolianei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa urmand a fi stabilita intreaga stare de fapt”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Potrivit martorilor, copilul era insotit de tata si bunica sa.
 

Citeste si...

13 Mai 2018
 1094    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu