Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 42    0

O alternativa pentru carnea de miel: Drobul de curcan

Daca vrei sa incerci si retete noi de Paste, alege-o pe cea de drob de curcan.

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 6-8.

Complexitate: usor.

Ingrediente

Mod de preparare
1. Fierbe aripile de curcan in apa cu sare pana ce se desprinde carnea de pe oase. intre timp, taie ceapa solzisori, patrunjelul toaca-l marunt, iar cateii de usturoi da-i pe razatoarea mica.

 

2. Caleste ceapa in ulei si, cand devine sticloasa, scoate-o intr-o strecuratoare. Da carnea, fiarta si racita, prin masina de tocat, adauga in ea orezul fiert separat si scurs, ceapa calita, ouale, usturoiul, patrunjelul tocat si condimenteaza cu chimen, sare si piper dupa gust. Amesteca pana ce obtii o compozitie omogena.

3. Tapeteaza o tava de chec si pune jumatate din compozitie. Asaza apoi doi morcovi fierti si acopera cu restul de compozitie. Pune si ultimii morcovi, presand usor. Unge drobul cu ulei si da-l la cuptorul incins vreo 40-45 de minute sau pana ce se rumeneste.

Citeste si...

17 Aprilie 2014
 2607    0
17 Aprilie 2014
 1839    0
17 Aprilie 2014
 1589    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu