Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Edward Iordanescu si-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu

edi iordanescu inq virgil simonesciu

Clubul Astra Giurgiu anunta rezilierea contractului cu antrenorul Edward Iordanescu, dupa infrangerea suferita, duminica, pe teren propriu, cu 2-0, in fata echipei FC Viitorul, in etapa a III-a a play-off-ului Ligii I.
"In urma unei analize a situatiei actuale, AFC Astra Giurgiu si antrenorul Edward Iordanescu au decis astazi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul il avea cu clubul nostru", anunta Astra.  
 
Patronul clubului din Giurgiu, Ioan Niculae, i-a reprosat, dupa meciul de duminica, antrenorului Iordanescu faptul ca nu se consulta cu nimeni.
 
"Domnul Edi Iordanescu nu este in pericol, pe el nu il da nimeni afara. Se da singur afara ca nu vorbeste cu nimeni, nici macar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consulta cu nimeni. De fiecare data sustine ca raspunderea e a lui. Sa-mi explice si mie cum raspunde de meciul de astazi" a spus Niculae, potrivit digisport.ro.
 
Dupa trei etape din play-off, Astra Giurgiu este pe locul 5, cu 22 de puncte, la 13 puncte de echipele din frunte, FCSB si CFR Cluj.
viewscnt

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu