Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Cum sa scapi de energiile negative din casa

energii

Casa noastra ar trebui sa fie un loc de refugiu, in care ne simtim liberi si relaxati si in care ne eliberam de toate tensiunile acumulate peste zi. Dar de multe ori, din cauza tuturor acestor probleme, mediul in care locuim devine foarte tensionat iar asa zisul spatiu de refugiu se transforma intr-un loc stresant si dezagreabil.

Acorda o atentie deosebita felului in care te simti in casa. Daca te certi des cu partenerul de viata sau cu copiii, este posibil ca locuinta sa fie inconjurata de energie negativa care iti afecteaza starea de spirit. Chiar si prezenta unor persoane rau intentionate poate avea o influenta negativa asupra mediului in care locuiesti.

De multe ori, cea mai buna metoda pentru a rezolva aceasta situatie este sa faci o schimbare in interiorul tau, reflectand asupra propriei vieti, asupra relatiilor tale si asupra a tot ceea ce te inconjoara.

Pe langa asta, poti sa iei in considerare si sfaturile urmatoare, care te vor ajuta sa indepartezi energia negativa din locuinta ta si sa creezi un mediu benefic ce va avea o influenta pozitiva asupra rezidentilor si a vizitatorilor.

Daca ai observat anumite schimbari negative, cum ar fi stari de spirit schimbatoare, certuri, o senzatie de disconfort in propria locuinta, atunci trebuie neaparat sa iei masuri.

Sfaturi…
Cei care stiu multe despre acest subiect sustin ca nu e bine sa acumulezi multe lucruri, mai ales daca nu le folosesti. Daca mai renunti la unele din ele, vei alunga energia negativa din interiorul casei si vei locui intr-un spatiu mai organizat si mai placut.
Lumina soarelui este purificatoare, motiv pentru care ar trebui sa deschizi mereu geamurile si sa lasi cat mai multa lumina sa patrunda in casa ta.

Daca mobila sau alte lucruri au fost mostenite, ar fi o idee buna sa efectuezi un ritual de „purificare” folosind tamaie. Aceste obiecte pot fi purtatoare de energii negative preluate din locurile din care provin.

Aerisirea casei este si ea foarte importanta. Aerul trebuie reimprospatat de cel putin trei ori pe saptamana. Deschide usile si ferestrele pentru a aerisi camerele si nu tine perdelele trase sau geamurile inchise pentru prea mult timp.
Fructele pot ajuta, de asemenea, la eliminarea energiilor negative, drept pentru care nu uita sa ai mereu fructe proaspete in bucatarie sau in sufragerie.

Florile in ghiveci ajuta si ele la crearea unei atmosfere pasnice.
O alta metoda eficienta o constituie curatarea podelelor cu apa sarata, obtinuta prin adaugarea a 6 linguri de sare intr-o galeata de apa.
Cactusul este foarte bun pentru indepartarea energiei negative. Aseaza cactusi in apropierea ferestrei, intotdeauna in exteriorul casei.
O alta optiune ar fi sa asculti muzica relaxanta cand stai in casa. Aceasta te ajuta sa obtii un echilibru psihic si sa alungi orice stare negativa.

Apeleaza la aromaterapie. Exista numeroase uleiuri esentiale care te pot ajuta sa-ti purifici casa.
Este important ca locuinta ta sa fie curata si ordonata. Dezordinea si mizeria atrag energiile negative.

Meditatia…
Meditatia este o optiune excelenta in astfel de situatii. Te ajuta sa-ti purifici nu numai locuinta, ci si mintea. Elibereaza-te de tensiune, imagineaza-ti orice-ti doresti, fii curajos, lipsit de indoieli, analizeaza-ti universul interior si scoate la suprafata tot ce e mai bun din tine pentru a oferi celor dragi acest dar.

O minte intunecata nu va putea atinge niciodata potentialul suprem. Meditatia ne lumineaza viata, ajutand la indepartarea tuturor obstacolelor pe care de cele mai multe ori noi insine ni le punem in cale. Lupta pentru implinirea visurilor tale. Imagineaza, viseaza si creeaza prin ele.

O schimbare de atitudine face orice om sa se simta ca nou. Iubeste-te pe tine insuti si lupta sa devii mai bun in fiecare zi. Tine cont de toate aceste sfaturi si bucura-te de o locuinta plina de armonie asa cum meritati tu si familia ta.

sursa: doza de sanatate

Citeste si...

24 Martie 2018
 1025    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu