Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 65    0

Medic de la Primiri Urgente, batut cu pumnii si picioarele de prietenul unui pacient. Agresorul, retinut

arest la domiciliu

Un medic din cadrul Compartimentului Primiri Urgente din Spitalul Mioveni, judetul Arges, a fost batut de prietenul unui pacient, doctorul fiind tranit la pamant si lovit cu pumnii si picioarele. Agresorul a fugit, insa politistii l-au gasit si retinut luni noaptea, transmite corespondentul Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Mioveni, medicul Daniela Jianu, a declarat, marti, corespondentului Mediafax, ca in UPU s-au prezentat doi barbati, un pacient care spunea ca a suferit un traumatism, si prietenul acestuia.

Medicul de garda l-a consultat si a constatat ca nu are semnele unui traumatism, iar in acel moment, barbatul care il insotea pe pacient s-a enervat si l-a agresat pe medic in cabinet, apoi pe holul spitalului. Conflictul a avut loc sambata seara.

“L-a lovit pe medic cu pumnii, cu picioarele, l-a trantit la pamant si apoi a lovit cu piciorul. Doctorul are acum leziuni la nivelul craniului, toracelui. Mi-a spus ca s-a dus sa scoata si certificat medico-legal. A scapat pentru ca au intervenit pacientii si Politia Locala, pentru ca imediat s-a sunat la 112”, a declarat Jianu.
Potrivit acesteia, imediat dupa incident agresorul a fugit.

“Medicul lovit mi-a spus ca si pacientul si apartinatorul au fost recalcitranti de la bun inceput si erau sub influenta alcoolului”, a mai spus purtatorul de cuvant al Spitalului Mioveni.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, a declarat ca agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost retinut in timpul noptii de luni spre marti, fiind cercetat pentru loviri si alte violente comise asupra unui medic.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu