Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 25 minute
 9    0

Ai mancat vreodata OUA MURATE in otet? Doamne, cat de bune sunt! Se prepara foarte usor iar gustul e dumnezeiesc! Am facut 3 borcane, ca sa duc si la serviciu! Uite cat de usor se prepara

oua murate

Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua

- o cana de cana de otet

- o cana de apa

- o lingura de boabe de mustar

- un catel de usturoi

- o lingura de piper boabe

- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua

- o cana de cana de otet

- o cana de apa

- o lingura de boabe de mustar

- un catel de usturoi

- o lingura de piper boabe

- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua

- o cana de cana de otet

- o cana de apa

- o lingura de boabe de mustar

- un catel de usturoi

- o lingura de piper boabe

- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

Citeste si...

16 Februarie 2018
 1253    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu