Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 45    0

O compunere scrisa de o fetita de 8 ani din Romania a ajuns virala pe internet

compunere

Fetita descrie cum arata lumea ei magica, insa multi dintre cei care au comentat spun ca e doar o compunere despre comunism.

Compunerea a fost tradusa si in engleza, iar o poza a paginii scrise de fetita a fost postata pe site-ul 9gag, acolo unde a fost apreciata de peste 23.000 de persoane si comentata de peste 1.000 de oameni, scrie voceatransilvaniei.ro.
„Se numeste socialism sau comunism. Exista cateva „lumi magice” pe planeta aceasta unde poti locui daca vrei: Coreea de Nord, Cuba, Venezuela, Congo si altele. Mergi acolo, traieste-ti visul”, scrie un comentator.

„Nu e de mirare ca lumea arata asa cum arata daca un copil nici macar nu poate visa la ceva, ceva ce ei ii pare o existenta mai buna si cinstita, ca toti spun despre ea ca e comunista”, scrie insa un alt comentator.

Fetita a scris aceasta compunere pe 10 mai 2016, asa cum se poate vedea in lateralul paginii.

„Lumea magica”

In lumea mea totul e asa cum vor locuitorii lumii magice, adica oamenii se gandesc la casa si asa cum se gandesc apare prin magie casa.

Insa nu are voie sa fie mai mare decat casa vecinului. Nu exista regi, nu exista presedinte, nu exista nimic legat de conducere, decat eu.

Si apropo, nu exista bani in lumea mea, totul este gratis. Dar tot nu ai voie sa ai mai mult decat ceilalti.

Nu se fura doar se cere si se imparte, nu se infurie nimeni daca nu vrea nimeni sa iti dea. In plus nu exista nervozitate, iar cel ce nu respecta regulile va fi adus in lumea noastra cea reala si dat timp de o saptamana la o familie saraca care nu are nici un sfert din cat au ei in lumea magiei.

Si vor invata ce inseamna saracia.”, a scris in compunere fetita de 8 ani.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu