Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Politist, fost agent in trupele speciale, injunghiat in fata spitalului dupa o altercatie in club

smurd22

Un politist din Iasi a fost injunghiat, duminica dimineata, de catre un individ, in urma unui conflict spontan izbucnit intre cei doi, intr-un club din oras. Ulterior, acesta a fost urmarit si injunghiat in fata spitalului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politistul iesean a ajuns la spital, duminica, dupa ce a fost injunghiat intr-un club. Barbatul in varsta de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi se afla in timpul liber, iar in noaptea de sambata spre duminica, a mers intr-un club alaturi de prietena lui.

„Din informatiile detinute pana in prezent reiese ca este vorba despre un coleg care se afla in timpul liber si care a fost injunghiat de catre o persoana, in urma unei altercatii. Colegul nostru a fost internat la Spitalul Sfantul Spiridon, din Iasi. Se fac cercetari de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi pentru tentativa la omor”, a declarant, duminica, Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Medicul Diana Cimpoesu, sef UPU-SMURD Iasi spune ca barbatul este internat in stare stabila.


„A ajuns la noi cu o plaga injunghiata in regiunea deltoidiana stanga si temporo-parietala stanga, avand si o fractura de piramida nazala”, a spus duminica prof.dr. Cimpoesu, sefa UPU-SMURD Iasi.

Potrivit unor surse, angajatul Politiei iesene a fost lovit peste fata, in club. Ulterior, agentul a luat un taxi si a mers la spital, iar in fata institutiei medicale a fost injunghiat de catre o persoana din grupul cu care avusese conflictul.

Incidentul a avut loc duminica, in jurul orei 05.00.

Politistul este fost angajat al Serviciului de Actiuni Speciale (SAS).

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu