Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

ANUNT TRIST pentru fanii lui Elton John

eltyon john

Cantaretul britanic Elton John ar putea renunta la turnee dupa o cariera de 50 de ani, din cauza starii de sanatate proaste, dar si a vanzarilor slabe de bilete inregistrate de show-urile sale, potrivit The Mirror.
Surse apropiate artistului spun ca anuntul privind renuntarea la concerte este "iminent".

Starul a fost internat anul trecut la terapie intensiva, fiind diagnosticat cu o infectie bacteriana potential mortala, in timp ce sustinea un turneu in America de Sud. Elton John - care a inceput sa sustina turnee in 1970 - a spus atunci ca ar fi putut muri "foarte usor" daca nu ar fi fost supus unei interventii chirurgicale.

De asemenea, in luna martie a anului trecut, Sir Elton declara ca vrea sa petreaca mai mult timp cu copiii lui. "Voi lua o decizie in urmatoarele sase luni, probabil. Voi vrea sa renunt la turnee - nu la cantat, ci la turnee. 70 de ani nu este acelasi lucru cu 60, nu inseamna acelasi lucru cu 50. Vreau sa petrec timp cu copiii", a spus, la momentul respectiv, Elton John.


Anul trecut, starul a anuntat o serie de 27 de concerte la Las Vegas, la Caesars Palace, programata in perioada 11 octombrie 2017 - 2 martie 2018. Insa, dupa ce s-a imbolnavit, in aprilie, artistul a anuntat ca isi anuleaza o serie de show-uri.

Intr-o cariera de cinci decenii, Elton John, in varsta de 70 de ani, recompensat cu cinci premii Grammy, a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.

El continua sa fie un simbol al vietii publice si a fost foarte implicat in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic in 1998.

Din 1993, Elton John are o relatie cu producatorul si regizorul de documentare canadian David Furnish, cu care s-a casatorit oficial in 2014, dupa ce, cu noua ani inainte, incheiasera o uniune civila. Cei doi au doi copii, Zachary, in varsta de sapte ani, si Elijah, in varsta de cinci ani, ambii nascuti de mame surogat.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu