Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Sapte masini, implicate intr-un accident provocat de un jandarm baut, in Capitala

smurd21

Procurorii militari fac cercetări pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în cazul jandarmului care conducea băut şi a provocat un accident rutier în urma căruia au fost rănite uşor două persoane, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Accidentul care a avut loc luni seara, în Bucureşti, în care au fost implicate şapte maşini, a fost provocat de un jandarm, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră. Jandarmeria a precizat că bărbatul consumase alcool, urmând a fi anchetat disciplinar.

"Şoferul camionului implicat în accidentul rutier de pe Bd-ul Geniului este plt.maj. I.T., în vârstă de 41 de ani, angajat al Jandarmeriei din anul 2004. Întrucât subofiţerul a ieşit pozitiv în urma testării alcoolemiei conducerea Jandarmeriei Bucureşti va dispune măsuri în vederea tragerii la răspundere disciplinară a acestuia. Jandarmeria întăreşte faptul ca astfel de situatii nu ne caracterizează şi nu sunt tolerate astfel de comportamente în rândul cadrelor militare", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, pentru Mediafax.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu