Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Dan Negru, operat de urgenta

dan negru

Dan Negru a avut parte de o intamplare nefericita, chiar inainte de filmarea unei editii speciale a emisiunii “Guess My Age – Ghiceste varsta”. Cu o seara in urma, el a suferit un accident la mana dreapta si, peste noapte, a trebuit operat de urgenta, la Spitalul Floreasca. De altfel, Dan va aparea in show cu mana bandajata.

“In noaptea de dinaintea filmarii am fost la Floreasca, unde am fost operat de urgenta. Ma taiasem pe un santier, incercand sa ajut niste muncitori sa care o sticla care s-a spart si a cazut pe mana mea. A fost o taietura urata, dar acum totul e Ok. Nu se mai vede nimic. Adica, acum nu mai am nimic dar atunci, la filmare, am avut mana praf. Si niste dureri groaznice. In plus, n-am dormit deloc in noaptea de dinaintea filmarii”, spune prezentatorul show-ului.

Dan Negru a povestit cum a decurs ultima lui intalnire, intr-un platou TV, cu Stela Popescu. Prezentatorul TV a publicat si ultimele imagini cu actrita Stela Popescu. Show-ul TV a avut o denumire premonitorie, a spus Dan Negru.
”Am filmat cu Stela Popescu acu’ doua saptamani. Probabil, a fost ultima emisiune de televiziune din viata ei. ”Iar ai slabit. Esti ca o grisina!” m-a luat in suturi de cum m-a vazut...”Da’ ai noroc ca incepi sa chelesti ca sa vada lumea ca imbatranesti si tu...” Ca o premonitie , show-ul pentru care am filmat se numeste “ Guess My Age - Ghiceste varsta pentru ca nimeni nu-i dadea 80 ! Ultimele imagini cu Stela Popescu pe un platou de televiziune” a scris Dan Negru pe facebook, in dreptul imaginilor.

Citeste si...

30 Noiembrie 2017
 1146    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu