Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 46    0

Aradul ar putea ramane fara caldura!

caldura calorifer

Locuitorii municipiului Arad ar putea sa ramana, de saptamana viitoare, fara caldura in apartamente, din cauza datoriilor catre furnizori existand ''pericolul iminent'' al sistarii activitatii CET, a anuntat vineri directorul general al societatii, Daniel Doble. 

Potrivit acestuia, conducerea CET Arad si CET Hidrocarburi Arad solicita de urgenta sprijinul Guvernului.

''In urma unei sedinte a Consiliului de Administratie al societatii, desfasurata vineri, s-a reusit achizitionarea unei cantitati de gaze pentru a asigura functionarea la parametri redusi a CET Arad, pana luni inclusiv. Daca insa CET-ul nu va primi finantare imediata, de saptamana viitoare municipiul Arad ar putea sa ramana fara caldura si fara apa calda'', a declarat presei Doble. 

El a mai spus ca CET Arad a primit sprijin financiar din partea municipalitatii, ceea ce a permis furnizarea agentului termic. 

''Recent, am avut o serie de discutii cu parlamentari aradeni si cu reprezentanti ai Guvernului, discutii in cadrul carora am prezentat situatia grea in care ne aflam si pericolul iminent de a sista furnizarea caldurii si apei calde in Arad. In aceasta situatie, acum asteptam un sprijin concret si din partea Guvernului, sprijin care sa ajute CET-ul sa functioneze in continuare'', a precizat directorul general al CET Arad. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu