Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 15 ore
 49    0

Am cumparat un piept de pui… Am preparat o cina deosebita – cei dragi ma roaga deja de o saptamana sa repet aceasta experienta culinara!

piept
Sunteti in pana de idei si nu stiti ce sa preparati la cina? Incercati sa preparati piept de pui cu ciuperci si cartofi la cuptor si toata familia va fi incantata. Aceasta budinca se prepara rapid, arata incredibil de apetisant, iar sosul deosebit ofera mancarii un gust suculent si gingas. Aceasta noua reteta pe care v-o prezentam o sa va cucereasca prin simplitate si originalitate. Serviti bucatele cu castraveti murati.
Piept de pui cu cartofi si ciuperci
INGREDIENTE 
7 cartofi
100 g de ciuperci
500 g de piept de pui
100 g de smantana
50 g de ketchup
2 cepe
sare si piper negru macinat dupa gust
Nota: Măsurarea ingredientelor
MOD DE PREPARARE
1. Incingeti o tigaie cu ulei si prajiti ceapa tocata.
2. Curatati cartofii si taiati-i pai. Taiati pieptul de pui felii cu grosimea de aproximativ 1 cm. Taiati ciupercile felii.
3. Asezati ceapa prajita intr-o forma de copt, apoi puneti cartofii, iar deasupra ciupercile si pieptul.
4. Amestecati ketchup-ul cu smantana. Distribuiti sosul obtinut deasupra budincii. Puneti mancarea in cuptorul preincalzit la 180-200 de grade timp de 15 minute. In acest timp puiul si ciupercile vor lasa suc.
5. Scoateti forma din cuptor, asezonati budinca cu sare si piper, apoi amestecati. Dati mancarea la cuptor timp de 40-50 de minute.
Priviti modul de preparare pas cu pas in videoclipul de mai jos.

Galerie Video

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu