News Flash:

Calina a dat cartile pe fata: ”Mi-am mintit mama!”

1 Octombrie 2017
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
calina
Calina Roman a recunoscut ca, in perioada adolescentei, si-a mintit de multe ori mama. Din acest motiv, relatia celor doua devenise tensionata

„Am inceput sa ies intr-un cerc de oameni care nu era tocmai ok si de acolo au intervenit toate tentatiile. Am inceput sa ies prin Herastrau in foisor cu toti prietenii mei. Dupa aceea, au intervenit cluburile, eram disperata sa ma vada toata lumea, sa cresc, sa ies”, a spus Calina in emisiunea „Rai da’ Buni”, de la Antena Stars.

 

„Pe parinti ii minti intotdeauna cu lucruri fara sa vrei. Pe mama acum nu o mint cu nimic. In schimb, cand treceam prin acea perioada, o minteam la pas. Eu cred ca-si dadea seama…

 

A incercat sa-mi fie prietena, dar eu nu prea o lasam. Si mi-a parut rau. Acum e cea mai buna prietena a mea, vrem sa plecam intr-o vacanta impreuna… Imi doresc sa fac lucruri marete in viata mea de adult”, a mai spus Calina.

 

„Imi pare rau ca n-am avut o relatie mai apropiata cu tatal meu. A lipsit mai mult din cauza mea, ca mama nu mi-a interzis niciodata sa ma vad cu el… Cred ca n-as mai fi fost atat de nebuna, ca mi-ar fi fost frica de el ca e barbat… L-am vazut din anumit puncte de vedere ca un model”, a incheiat Calina.

 

Dansatorul Petre Dumitrescu este tatal tinerei care recent a implinit 18 ani. 


calina roman mintit tensionata antena stars
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005246 (s)