News Flash:

A gasit un borcan ingropat in gradina casei in care statea cu chirie si s-a grabit sa il desfaca. Credea ca sunt bani ascunsi, insa ce-a gasit in interior l-a ingrozit

2 Octombrie 2017
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
borcan

Cine nu a visat sa gaseasca o comoara uitata? Un barbat din Costa Rica a crezut ca i s-a indeplinit visul, insa totul s-a transformat int-un cosmar.

In timp ce ingrijea plantele din gradina casei inchiriate, in care se mutase recent, un barbat din Costa Rica a descoperit un recipient de sticla, sigilat, de dimensiunile unui borcan obisnuit, intalnit in orice bucatarie. Era convins ca in interior se afla bani sau droguri, asa ca a trecut la deschiderea lui. A indepartat banda adeziva cu care era infasurat, apoi a desfacut capacul de plastit si a realizat ca are un fata un obiect mult mai sinistru decat se astepta.

La suprafata de afla o fotografie a proprietarei casei, din tinerete. A mai gasit o bucata de tesatura rupta, ce parea dintr-o rochie, si o hartie pe care se aflau scrise cateva cuvinte. Si-a anuntat proprietara, care i-a spus ca, probabil, «cadoul» a fost lasat de fostul proprietar. Ea credea ca textul de pe hartie e un blestem care ii era adresat, asa ca a cerut ca toate obiectele sa fie arse imediat, dupa care a turnat apa sfintita peste cenusa si in gaura din pamant in care a fost gasit recipientul.


costa rica cosmar rica bucatarie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)