Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 12 ore
 32    0

Alexandru Constantin, incantat de scenele de dragoste cu Maria Constantin

maria constantin3
Maria Constantin si Alexandru Constantin au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”, unde prezentatorul emisiunii ”Focus Monden”, de la Prima TV, s-a apropiat de artista suficient cat sa-l enerveze pe Marcel Toader.

Alexandru Constantin a declarat ca i-a facut placere sa filmeze scenele de dragoste cu Maria Constantin si ca ambii si-au intrat perfect in rol.


“Maria este o femeie extrem de frumoasasenzuala, care stie sa se puna in valoare si in astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa «dragostei», asta si pentru ca ne-am dorit ca totul sa iasa perfect. Am intrat repede in rol, de asta in imagini se vede ca sunt indragostit iremediabil de ea.


Ne-au placut atingerile, saruturile si privirile aruncate ca dupa o noapte nebuna de dragoste. A fost o secventa grea de filmat, pentru ca, pana la urma, eram in fata camerelor de filmat. Dar rezultatul a iesit exceptional, iar eu sunt mandru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin conform click.ro.


Videoclipul piesei ”Scrisoare de dragoste” a fost realizat in urma cu o luna, iar la scurt timp Marcel Toader si Maria Constantin au anuntat ca vor divorta.

Citeste si...

11 Septembrie 2017
 1023    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu