Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Barbat de 60 de ani, retinutla Timisoara pentru trafic de migranti

arest la domiciliu
Un barbat de 60 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce politistii Sectiei 1 Timisoara si cei din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale l-au depistat, miercuri seara, in timp ce transporta cu un autovehicul 20 de cetateni irakieni. 

''In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti, soferul fiind retinut pentru 24 de ore'', arata un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Timis remis, joi, AGERPRES. 

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele depistate sunt inregistrate in centre de cazare si proceduri de azil din Timisoara, Galati si Bucuresti si urmau sa fie transportate in judetul Arad. 

Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celui in cauza. 

In ultima luna, peste 200 de cetateni orientali au fortat frontiera de stat a Romaniei, incercand sa intre ilegal din Serbia sau sa iasa fara forme legale, prin Ungaria, spre Europa Occidentala. 

Cel mai numeros grup, de 100 de migranti, a fost depistat intr-o pensiune din Timisoara, luna trecuta, unde s-au instalat fara forme legale si asteptau momentul oportun sa paraseasca Romania, prin Ungaria, spre spatiul Schengen. AGERPRES

Citeste si...

7 Septembrie 2017
 1032    0
6 Septembrie 2017
 1036    0
6 Septembrie 2017
 1039    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu