Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 62    0

WOW! A nascut 5 copii, dar trebuie sa recunoastem ca arata impecabil! Anca Serea respecta un obicei simplu de multi ani. Dupa fiecare masa, mananca un aliment care topeste grasimea

anca serea
Anca Serea se poate considera o femeie fericita si implinita pentru ca are tot ce-si doreste. Are o cariera de succes, o familie fericita si numeroasa, ba mai mult decat atat, arata senzational dupa cinci nasteri.
Chiar daca a nascut cinci copii, Anca Serea se poate lauda cu o silueta la care multe femei doar viseaza. Pentru asta insa, bruneta are cateva trucuri de frumusete care o ajuta foarte mult.
Cum se mentine in forma Anca Serea, dupa ce nascut cinci copii
Pentru a-si pastra silueta de invidiat, prezentatoarea respecta un obicei simplu, dupa fiecare masa.
„Dupa o masa copioasa, mananc cateva feliute de ananas crud. Ma ajuta sa evit problemele cu digestia. In plus, ananasul stimuleaza arderea grasimilor si ma ajuta sa ma mentin in forma”, a marturisit Anca Serea, pentru apropotv.ro.
Mai mult, Anca a sustine ca, mai nou este pasionata de pilates reformer. Acest secret o ajuta sa arate mereu atat de bine.
„Sunt pasionata de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii. Apeciez sedintele de pilates si pentru flexibilitatea exercitiilor. Atunci cand realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar cand le realizez mai lent, ma relaxez in timp ce imi lucrez musculatura”, a mai spus Anca Serea.
Bruneta are grija insa, sa petreaca timp si cu copiii sai, in prima parte a zilei. Anca alege sa faca sport, seara de doua ori pe saptamana, insa mai ales pilates reformer pentru ca este o tehnica de antrenament care imbina perfect sportul cu relaxarea.

Citeste si...

6 August 2017
 2023    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu