News Flash:

SCENE SOCANTE LA TIMISOARA! Un italian este in stare critica, dupa ce a fost batut in trafic

4 August 2017
1879 Vizualizari | 0 Comentarii
politia
Incident extrem de grav, la Timisoara. Un barbat de 63 de ani, cetatean italian, se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batut in trafic. Victima ar fi fost implicata intr-o tamponare usoara cu agresorul, iar acesta din urma a devenit violent.
incidentul s-a petrecut miercuri pe bulevardul Eroilor de la Tisa. Cetateanul italian circula dinspre strada Stefan cel Mare, pe bulevard, iar celalalt sofer, un tanar de 27 de ani, circula din sens opus. La un moment dat oglinzile celor doua autoturisme s-au atins, iar cei doi soferi au tras pe dreapta pentru a discuta.
Barbatul in varsta a discutat cu tanarul, spun politistii, si i-a propus sa se intalneasca joi dimineata pentru a rezolva problema la biroul de daune al firmei de asigurari la care avea polita RCA. Agresorul nu a acceptat insa, iar in momentul in care italianul a vazut ca lucrurile degenereaza a urcat in masina pentru a evita un conflict. Tanarul de 27 de ani, spun anchetatorii, a intrat cu forta in masina victimei si, in timp ce aceasta rula, a inceput sa il loveasca cu pumnii in cap si in ceafa pe barbatul de 63 de ani, SCRIE TION.RO.
Acesta si-a pierdut cunostinta imediat, iar masina scapata de sub control a lovit alte doua autoturisme, parcate regulamentar pe bulevardul Eroilor de la Tisa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005437 (s)