News Flash:

Soferul care a lovit cu masina o batrana si a fugit a fost prins

5 August 2017
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Ancheta ajunsa la final in cazul soferului care a lovit cu masina o batrana si a fugit de la fata locului, in Ghiroda. Politistii de la Rutiera l-au identificat si, in urma audierilor l-au retinut pentru 24 de ore. Este vorba despre un tanar de 22 de ani care s-a speriat pentru ca… nu avea asigurare.
Accidentul s-a produs luni seara in Ghiroda, la intersectia strazilor Victoriei si Plopilor. Tanarul de 22 de ani isi cumparase BMW-ul cu o zi inainte si conducea pe strada Victoriei. Nu i-a acordat prioritate de trecere biciclistei care circula regulamentar. A lovit-o si a aruncat-o la pamant, insa nu a oprit nici macar sa se asigure ca femeia mai traieste. A fugit de la fata locului si a ascuns masina pe un camp de pe raza comunei Ghiroda, sperand ca va scapa basma curata.
Joi seara, insa, a fost identificat de politisti, iar oamenii legii au pus mana pe el. Soferul este din Ghiroda si le-a povestit politistilor ca masina nu avea asigurare, iar imediat dupa accident s-a speriat si a fugit. El a fost dus la audieri la sediul Politiei Rutiere, iar ulterior a fost retinut pentru 24 de ore. Oamenii legii continua cercetarile pentru a lua masurile legale ce se impun, scrie tion.ro.
Va reamintim ca tanarul de 22 de ani a accidentat grav o femeie in varsta de 63 de ani pe bicicleta. Imediat dupa producerea accidentului, soferul nici macar nu a oprit pentru a vedea daca victima traieste, ci a fugit de frica politiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006775 (s)