Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 27    0

WOW! Cum arata sotia ministrului Ilan Laufer. Stai s-o vezi de la brau in jos... IMAGINI INCENDIARE!

sotie laufer4
Imagini de senzatie cu cea mai sexy sotie de ministru din Guvernul lui Mihai Tudose. Este vorba despre Alina Laufer, sotia lui Ilan Laufer, ministrul pentru IMM-uri.

Ilan Laufer e considerat cel mai bogat membru al cabinetului Tudose, declaratia lui de avere fiind cu adevarat spectaculoasa. Ministrul IMM-uri-lor a fost o prezenta destul de activa si in showbiz, cei doi fiind destul de apropiati de lumea mondena.
Sotia ministrului impresioneaza la fiecare aparitie, dar ultima a fost de-a dreptul fierbinte. Alina Laufer a fost surprinsa de cei de la wowbiz.ro in centrul Capitalei, intr-o tinuta mai mult decat sexy. Doamna Laufer a atras toate privirile cu posteriorul sau, pus in evidenta si de o pereche de pantaloni scurti de blug, minusculi!

Alina a investit masiv in propriul look in ultima ani. In 2015, femeia in varsta de 33 de ani si-a operat nasul, apoi si-a facut un lifting in zona de jos a fetei, pielea de pe gat fiind acum mult mai intinsa, dar si liposuctii la coapse si abdomen. Grasimea extrasa din aceste zone i-a fost apoi injectata in fese, mai spune sursa citata.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu