Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Caz halucinant in Romania! O fetita de doi ani a inviat dupa ce a fost ”teleportata” din groapa, in Caras-Severin! Cazul a fost prezentat la TV

fetita
Un caz absolut halucinant s-a petrecut in judetul Caras-Severin si a fost prezentat intr-o emisiune TV. O fetita a murit si a fost ”teleportata” din mormant de catre niste ”savanti”, iar bunica fetei sustine ca a vazut-o si traieste!
Micuta Amelia, in varsta de doi ani a fost inmormantata pe 7 februarie 2017, iar familia a primit un telefon peste sase luni, de la Alex, dintr-un grup de ”savanti”, asa cum se prezentau pe facebook.
”Sa-ti vina un om care sa-ti spuna ca ti-a inviat fetita. Este infiorator” a spus bunica fetitei, la Acces Direct. Aceasta a povestit ca s-a dus acasa la acel savant, Alex, si acolo a vazut o fetita care semana cu fiica ei. ”Am fost dusa la Maureni, era o fetita mica, seamana cu a mea, am intrebat-o cum o cheama, a zis ca Amelia. Stia tot ce s-a intamplat, ne stia pe nume” a povestit bunica.
Potrivit acesteia, mama fetei, Denisia, a vorbit la telefon cu fiica ei si a inregistrat convorbirea ”Hai la mine ce faci, ma cunosti?” i-a spus mama, iar fetita i-a raspuns afirmativ. ”Mi-au zis ca au teleportat-o. Erau ceva gauri pe langa cruce” a explicat strabunica fetitei, care a fost la mormantul Ameliei dupa ce a  primit teribila veste.



„Unii oameni au lăsat doliul şi s-au bucurat că trăieşte. Am vorbit cu savanţii, mi-au spus că strănepoţica mea trăieşte şi să ne întâlnim. Savantul Alex a zis că vrea să rămână cu neapoata mea, Denisia.
A zis ca pentru a-i arata ca o iubeste ii aduce fetita inapoi din morti. (…) O tin pe fetita acolo pentru a o atrage pe Denisia. A ramas acolo o noapte, a vazut-o pe fetita. Au mintit-o ca ii da fetita. (…) Cand am fost la Politie au spus ca suntem nebuni„, spune strabunica Ameliei.
Unchiul fetitei a fost acasa la ”savantul” Alex unde a vorbit cu fetita. ”Ce faci, ce faci, Alo?. Ce faci? Ma cunosti, da ? Cum ma cheama pe mine. Vidu” este convorbirea purata cu fetita de unchiul acesteia.

Mara Banica crede ca totul este o sarlatanie. ”Eram la machiaj ieri cand am auzit, tot machiajul a incremenit uitandu-se la aceasta poveste… e ingrozitor sa te gandesti, sa ti se prapadeasca copilul, a murit de rujeola, nu avea vaccinul facut, cum e ca mama sa-ti scrie cineva pe facebook ca ti-a inviat copilul sau poate sa ti-l aduca inapoi. Mi-as dori sa existe o tehnica sa invie mortii, e o mica inselaciune, fata e frumoasa, Denisia , tipul asta, Alex, e indragostit de ea” a spus Mara Banica.

Citeste si...

28 Iulie 2017
 1175    0
27 Iulie 2017
 1041    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu