Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Dupa ce a nascut, sotul ei o nu o scotea din ”vaca” si ”grasa”. Apoi a aflat ca o insela. Razbunarea acestei femei a fost geniala. Pozele vorbesc de la sine. Bravo ei!

nascut
Deși nu era intenția ei să slăbească, kilogramele au început să se topească destul de repede. În plus, își învinsese depresia și se simțea bine. Din păcate, lumea ei s-a prăbușit când a aflat că soțul ei o înșela cu iubita sa din liceu și că o făcea grasă și vacă ori de câte ori vorbea despre ea.

 

Betsy a încercat să se împace cu soțul ei, dar fără rost, așa că s-a decis să își schimbe radical viața, mai ales pentru fiica ei.


La începutul anul 2014, Betsy și-a propus să devină mai activă, să facă sport, să se schimbe. A început să meargă la sală șase zile pe săptămână, nu a mai băut băuturi carbogazoase și nu a mai mâncat mâncăruri procesate.

 

Trei ani și jumătate mai târziu, Betsy a reușit să cântărească 72 kg. Femeia le avertizează pe cele care vor să încerce această schimbare că este greu la început, dar că o dată ce vor începe să vadă rezultatele, stilul de viață sănătos va deveni parte din viața lor.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu