Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 3 ore
 30    0

Anunt de ultima ora despre Victor Ponta. Parchetul General a decis...

ponta barou
Dosarul disjuns si trimis de DNA la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, care-l viza pe fostul premier Victor Ponta pentru fapte de evaziune fiscala, a fost clasat, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Parchetului.
Dupa ce DNA a clasat cauza privind infractiunea de conflict de interese in ceea ce-l priveste pe fostul premier Victor Ponta, o parte din aceasta a fost disjunsa si trimisa la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).
"La data de 22 martie 2017, s-a dispus clasarea cauzei privind infractiunea de conflict de interese (3 fapte) ce au fost retinute in sarcina lui Victor Viorel Ponta, raportat la calitatea sa de prim ministru (cauza mediatizata prin comunicat nr. 1026/ 5 iunie 2015). Solutia de clasare pentru aceasta infractiune s-a dispus deoarece a intervenit cauza de impiedicare a efectuarii urmaririi penale fata de Victor Viorel Ponta pentru faptele mentionate, ca urmare a faptului ca solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale a fost respinsa de Plenul Camerei Deputatilor. Cu privire la presupuse infractiuni privind fapte care nu sunt de competenta DNA s-a dispus disjungerea si declinarea competentei de solutionare in favoarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie", arata Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pe 12 mai, la solicitarea Mediafax.
Surse judiciare au declarat atunci pentru Mediafax ca dosarul disjuns si transmis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie viza infractiuni de evaziune fiscala.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu