Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Topul liceelor din Timis dupa procentul de promovare la Bacalaureat. Doua scoli, pe primul loc

Liceul Nikolaus Lenau
Două licee din TimiÈ™oara merg umăr la umăr în topul care măsoară procentul de promovare la Bacalaureat. Cele două È™coli au un procent de promovare de sută la sută, urmate fiind de colegiul care a dat singura medie de 10 la BAC în TimiÈ™. Vă prezentăm clasamentul complet.
Într-un top alcătuit de Inspectoratul Școlar JudeÈ›ean, după procentul de promovare la Bacalaureat, înainte de contestaÈ›ii, pe locul I, în TimiÈ™, sunt Colegiul NaÈ›ional „C.D. Loga” TimiÈ™oara È™i Liceul Grigore Moisil din urbea de pe Bega. Pe locul următor se află, cu un procent de promovare de 98,15 la sută, Colegiul NaÈ›ional Bănățean din TimiÈ™oara. Aceasta este È™i È™coala care a dat singura medie de 10. Dinu Ansira Ariadna, de la Colegiul NaÈ›ional Bănățean TimiÈ™oara, este singura care a obÈ›inut media 10 la Bacalaureat, în TimiÈ™.
După Colegiul NaÈ›ional Bănățean, următorul în top este Liceul „Bartok Bela” din TimiÈ™oara, cu un procent de promovare de 96,97 la sută, urmat de Liceul „Nikolaus Lenau” – 96,36 la sută. În top mai urmează Colegiul „Ana Aslan” – 96,06 la sută, Liceul Pedagogic – 93,71 la sută, Liceul Teologic Baptist – 92,59 la sută, Liceul Teologic Romano-Catolic – 92,59 la sută È™i Liceul „J.L. Calderon” – 90,44 la sută. Acestea sunt È™colile al căror procent de promovare la Bacalaureat a trecut de 90 la sută.
La coada clasamentului, în top, pe ultimul loc, se află Liceul Teoretic „Socrates” TimiÈ™oara, cu un procent de promovare de zero la sută. Aici însă s-a prezentat la examen doar un singur candidat. La Liceul Tehnologic Agricol din OrÈ›iÈ™oara nu s-a prezentat niciun candidat la examen, deci procentul de promovare este zero. Liceul Special Iris TimiÈ™oara are un procent de promovare de 11, 11 la sută, în timp ce Colegiul Energetic „Regele Ferdinand” TimiÈ™oara are un procent de promovare de 13,89 la sută.
PuteÈ›i vedea mai jos clasamentul complet al liceelor din TimiÈ™ în urma procentului de promovare la BAC, sesiunea iunie-iulie 2017, înainte de contestaÈ›ii.

Sursa: http://www.tion.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu