News Flash:

INTERZIS pe roti, in centru! Ce au reusit, totusi, sa obtina biciclistii din Timisoara?

5 Iulie 2017
757 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclisti rrimisoara
Dupa dezbaterea organizata luni, pe tema proiectului prin care se vrea interzicerea rolelor, skateboard-urilor, moniciclurilor sau trotinetelor, o serie de masuri au fost modificate, in favoarea celor care circula cu astfel de vehicule. Insa, de cealalta parte, niciunul dintre cei care folosesc astfel de mijloace de transport nu mai au voie, oficial, sa circule prin centrul orasului.
Incepand de acum, cei care sunt prinsi pe biciclete, role, skateboard-urilor, monicicluri sau trotinete in zona de promenada, vor putea primi si avertismente, iar amenzile au fost micsorate.
„Amenzile vor fi cuprinse intre 200 – 400 lei intre 14 si 18 ani si dublu pentru cei de la 18 ani in sus. Ieri am facut promisiunea, la propunerea domnului Brancovan, sa cooptam un reprezentant al biciclistilor in comisia de circulatie. Noi vrem sa fie reprezentate interesele lor in comisia de circulatie, unde se iau deciziile. Ne trebuie HCL nu pentru biciclete, ci pentru celalalte mijloace, care nu sunt incadrate in categoria vehiculelor din punct de vedere al circulatiei”, a spus Nicolae Robu.
In plus, proiectul votat de consilieri a definit si perimetrul care este considerat a fi zona de promenada. Astfel, cei care se deplaseaza cu bicicleta, rolele, skateboard-urile, monocicluri nu au voie sa intre in Piata Victoriei, Piata Libertatii, Piata Sf. Gheorghe, Piata Unirii, strada Alba Iulia, strada Vasile Alecsandri, strada Marasesti, strada Eugeniu de Savoya, strada Ghe. Lazar (tronsonul cuprins intre strada Emanuil Ungureanu si Piata Unirii), strada Florimund Mercy, strada Enrico Caruso, strada General Praporgescu.
Proiectul a fost adoptat cu 16 voturi.

Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro

mijloace transport centrul orasului nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0942 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020696 (s)