Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 77    0

Scapa de PARAZITI, BALONARE SI GRASIME cu doar 2 ingrediente foarte usor de gasit…

balonare
Foarte multi dintre noi considera ca energia stocata este numai grasime in corp si ca pentru a pierde in greutate este nevoie sa urmeze o dieta stricta. Lucrurile nu stau tocmai asa. Slabitul nu consta doar in pierderea depozitelor de grasime prin alimentatie sau sport, ci exista si alte rezerve de energie care se interfereaza cu procesul arderii grasimilor. Aceste depozite de energie din corp de care va vorbim sunt glicogenul (carbohidrati) si proteina (muschi). Modul in care corpul foloseste aceste depozite de energie poate modifica modul in care corpul foloseste grasimile.
Remedii naturale pentru reducerea depozitelor de grasime si parazitilor din corp
Ingredientele de care aveti nevoie:
-100 grame de seminte de in,
-10 grame de cuisoare uscate.

Modalitatea de preparare
Atat semintele de in cat si cuisoarele uscate se macina pana devin o pudra. Se amesteca cele doua si se iau doua linguri din aceasta compozitie dimineata, timp de trei zile consecutive. Daca doriti, puteti pune pudra rezultata in apa sau in micul dejun.
Ideal ar fi sa respectati acest obicei timp de 3 zile, sa faceti pauza alte 3 zile si apoi sa continuati. Dupa o luna veti simti diferenta. Tratamentul este extrem de eficient si va tine parazitii departe de corpul dumneavoastra.
Un alt lucru pe care l-ati putea face pentru a ajuta procesul de curatare este sa luati vitamine si minerale in fiecare zi intrucat acestea ajuta la eliminarea energiei din mancare. O cantitate suficienta de vitamine si minerale va va da un plus de vitalitate, va veti simti mai energici si veti avea pofta sa va implicati in activitati diverse.

Citeste si...

29 Iunie 2017
 1150    0
29 Iunie 2017
 935    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu