Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 32    0

ALERTA METEO! COD GALBEN de ploi in aproape toata tara

vreme ploioasa
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, un cod galben de ploi in majoritatea judetelor din tara, precipitatiile putand atinge si 70 de litri pe metrul patrat. La randul lor, hidrologii anunta ca sunt posibile inundatii.
Atentionarea meteorologica intra in vigoare miercuri la ora 18 si este valabila pana joi la ora 23. In acest interval, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in cea mai mare parte a tarii si se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.
Potrivit ANM, in intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor inregistra cantitati de apa care vor depasi 20 - 30 de litri pe metrul patrat si pe spatii restranse 50 - 70 de litri pe metrul patrat.
ANM mai arata ca astfel de fenomene vor fi si in dupa-amiaza zilei de miercuri, 7 iunie, dar pe spatii mai restranse, iar in cursul zilei de joi, 8 iunie, se vor semnala si in partea de sud-est a tarii.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu