Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Ministerul Transporturilor: Partea sarba a decis sa nu mai sustina proiectul autostrazii Timisoara-Pancevo

autostrada nadlac arad
Partea sarba a decis sa nu mai sustina proiectul autostrazii Timisoara-Pancevo, in contextul in care nu au existat intalniri intre guvernul sarb si guvernul roman din mandatul anterior pe partea de dezvoltare si implementare a proiectului, a declarat joi ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.
„In cursul anului trecut, Guvernul a solicitat in mai multe randuri intalniri cu partea romana pentru a promova si a dezvolta acest proiect. Din istoricul pe care l-am primit in cadrul ministerului, se pare ca partea romana, conducerea ministerului de la acel moment, sa zicem ca nu a dat curs invitatiei, nu au existat intalnirile intre guvernul sarb si guvernul roman pe partea de dezvoltare si de implementare a acestui proiect”, a declarat ministrul Transporturilor, dupa o intalnire de lucru cu premierul Sorin Grindeanu.
Potrivit ministrului, in luna februarie a avut loc, la Ministerul Transporturilor, o intalnire pe tema proiectului Timisoara-Pancevo intre un secretar de stat de la Ministerului Transporturilor si omologul lui insotit de o delegatie.
„In data de 2 martie am promovat memorandumul in Guvern pentru semnarea acordului intre guvernul sarb si guvernul roman pentru promovarea acestui proiect. In cele din urma, autoritatile sarbe au decis, cand s-a intrunit comisia romano-sarba, pe proiectul respectiv sa nu mai sustina acest proiect”, a adaugat Cuc.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu