Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

WOW! Tranformare halucinanta! O mai tineti minte pe Ana Maria Georgescu? Canta melodia „Cat mi-e dor de ochii tai” si s-a iubit cu Florin Chilian! Acum are 31 de ani si a renuntat la muzica! Cum arata si cu ce se ocupa acum

ana maria

Ana Maria Georgescu, artista care a devenit cunoscută pe piaţa muzicală din România, în urmă cu mai bine de un deceniu cu piesa ‘Ochii tăi’, a venit astăzi în direct în emisiunea La Măruţă, deşi s-a retras de ani buni din luminile reflectoarelor.


Nu a renunţat la pasiunea pentru muzică şi teatru, dar parcă a intrat în pământ după clipele teribile trăite alături de Florin Chilian. Ana Maria Georgescu (31 de ani) a trecut printr-o experienţă neplăcută în anul 2006, când fostul iubit, Florin Chilian (48 de ani), a bătut-o, în urma unui accident rutier, după cum declara bruneta la vremea respectivă.

 

„A fost o onoare şi un privilegiu să devin atât de cunoscută la doar 14 ani. Anii au trecut, am făcut două facultăţi, am devenit jurist, am făcut practică la criminalistică, am intrat în televiziune, am fost regizor, am făcut live-uri. Am făcut foarte multe, dar nu îmi pare rău fiindcă acum am venit aici, în emisiunea ta şi pot să îţi povestesc despre toate experienţele.


De măritat…. lucrurile astea nu se spun chiar aşa, încă nu. Nici pe Facebook nu postez aşa, detalii intime, să ştii. Acum am revenit la marea mea iubire pentru muzică şi astăzi lansez o primă melodie aici, la voi”, i-a declarat Ana Maria Georgescu lui Cătălin Măruţă.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu