Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 44    0

Cea mai mare greseala pe care o facem cand pregatim friptura la gratar

friptura la gratar
Faimosul chef si realizator tv Anthony Bourdain tocmai si-a lansat o noua carte, Appetites, despre care a vorbit cu Marc Maron, evidentiind si unele dintre cele mai mari greseli pe care le fac oamenii atunci cand pregatesc o friptura la gratar.

"Nimeni nu stie cum sa pregatesca o friptura delicioasa", spune Anthony Bourdain, desi americanii sunt atat de pasionati sa faca gratare in spatele curtii, adauga el. "Oamenii gatesc friptura prea mult, insa cea mai mare greseala pe care o fac este ca inteapa si strapung tot timpul carnea, apoi o ridica de pe gratar pentru a vedea daca este patrunsa". "Iar atunci cand friptura este gata incep sa o si taie", continua Bourdain, potrivit gustarte.ro.

Pentru un gust care sa faca diferenta, cheful american spune ca este foarte important sa lasi carnea sa se odihneasca 10 - 15 minute, dupa ce ai stins focul. "Astfel lasi aromele si sucurile carnii sa recircule si sa-i desavarseasca gustul. Asa vei obtine gustul magic, perfect. Atat de simplu", afirma Bourdain.

Citeste si...

1 Mai 2017
 3281    0
30 Aprilie 2017
 1413    0
30 Aprilie 2017
 1055    0
30 Aprilie 2017
 1165    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu