Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

E DELICIOS! Chec cu visine: Iese umed si fraged la interior, iar gustul e de vis

chec
CHEC CU VISINE: IESE UMED SI FRAGED LA INTERIOR, IAR GUSTUL E DE VIS. CEL MAI BUN CHEC DIN LUME
TIMPI DE PREPARARE
 Timp de preparare: 30 min
 Timp de gatire: 30 min
 Gata in: 60 min
INGREDIENTE
 2 oua
 6 linguri ulei
 2 pliculete zahar vanilat
 8 linguri lapte
 coaja rasa de la o lamaie
 10 linguri zahar
 250 g faina
 1 praf de sare
 1 plic praf de copt
 400 g visine fara samburi
 1 lingura pesmet
PREPARARE
1. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase, se adauga praful de copt stins in zeama de lamaie si se incorporeaza in aluat.
2. Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pun deasupra visinele care au fost curatate de samburi si trecute prin pesmet ca sa nu lase zeama in compozitie
3. Se incinge cuptorul si se baga tava ca sa creasca. Se lasa 10 minute la foc mare dupa care se tine la foc mic si se verifica dupa aproximativ 20 minute cu o scobitoare daca s-a facut.
4. Se scoate din cuptor, se lasa la racit si daca doresti se poate pudra cu zahar.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu