Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 36    0

Steaua castigata cu Dinamo si face un pas apasat spre titlu

steaua city
FCSB a obtinut prima victorie in fata lui Dinamo dupa 10 meciuri, 2-1 pe Arena Nationala.


FCSB a deschis rapid scorul, in minutul 10, cand Alibec a sutat bine plasat de la peste 20 de metri!


Prima actiune periculoasa a lui Dinamo a venit dupa aproximativ jumatate de ora de joc. Mahlangu i-a pasat lui Bawab la margine careului. Iordanianul a fost deposedat de Pintilii, iar apoi Hanca a incercat un lob peste Nita, insa portarul stelist a respins in corner.


Echipa antrenata de Contra a inceput furibund cea de-a doua repriza. La prima ocazie, Nemec a sutat din careu, Nita a intervenit in prima faza, insa mingea a ricosat la Bawab. Iordanianul a controlat bine balonul, dar a intarziat sutul, iar Nita a retinut.


Dinamo a eglata in minutul 57, cand Nemec a reluat in poarta o lovitura de colt executata de Hanca! Kovacs a ezitat in a arata centrul terenului si a validat reusita doar dupa consultari cu asistentul Alexandru Cerei.
FCSB a mai ratat o ocazie importata in minutul 69, cand Florin Tanase a sutat din afara careului, iar mingea a fost deviata si a ajuns la Enache. De Amorim era in fata portii, dar nu a ajuns la mingea centrata de acesta de pe partea dreapta.


Golul victoriei pentru FCSB a fost inscris de Boldrin, la doar cateva secunde dupa ce a fost introdus pe teren. Alibec a centrat pana la Momcilovici, iar acesta a trimis in zona punctului de la 11 metri, de unde Boldrin a reluat in poarta.


Dinamo a avut o bara la ultima faza a meciului, cand lovitura de cap expediata de Rivaldinho a lovit stalpul portii lui Nita.


Cele doua formatii au terminat meciul cu cate un om in minus, dupa eliminarile lui Pintilii si Busuladzici, ambele pentru cumul de cartonase.

Citeste si...

2 Aprilie 2017
 957    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu