Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 40    0

Tanara care a murit pe loc in tragedia de la Leoni Pitesti urma sa se intoarca in Serbia. Contractul ei expira astazi

accident leoni
Ambasadorul sarb la Bucuresti, Branko Brankovic, a vizitat, vineri, la spital, tinerele din Serbia care au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de angajati ai companiei Leoni de la Bascov. Ambasadorul a spus ca a discutat cu una dintre tinere si ca acestea se simte mai bine.
Ambasadorul sarb la Bucuresti, Branko Brankovic, a vizitat, vineri, la Spitalul de Urgenta Pitesti, cele doua tinere din Serbia care au fost ranite dupa ce un barbat a intrat, joi, cu masina, intr-un grup de angajati ai companiei Leoni de la Bascov.
Branko Brankovic a discutat cu una dintre tinere, intrucat cealalta dormea.
Ambasadorul sarb la Bucuresti a declarat ca tanara ranita i-a spus ca se simte mai bine.
Totodata, Branko Brankovic a afirmat ca se va ocupa de repatrierea trupului tinerei din Serbia care a murit in urma incidentului si ca va acorda sprijin si in dosarul penal deschis pe numele barbatului care a intrat cu masina intr-un grup de angajati, dar nu vrea sa influenteze ancheta.
La randul sau, directorul medical al Spitalului de Urgenta Pitesti, Adrian Stoiculescu, a declarat ca tinerele au suferit contuzii cranio-cerebrale. Una dintre ele va fi externata sambata, iar cealalta in maxim sase zile.
Dupa vizita la spital, potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, ambasadorul sarb la Bucuresti, Branko Brankovic va discuta cu autoritatile locale despre repatrierea trupului tinerei care a murit in urma incidentului.
Potrivit anchetatorilor, tanara care a murit pe loc dupa ce masina a intrat in plin in grupul de angajati ii expira vineri contractul de munca si urma sa se intoarca in Serbia. Aceasta venise in Romania pentru perfectionare.
Mai multi angajati ai furnizorului de cabluri si cablaje Leoni din Bascov se aflau, joi, in pauza de masa, intr-un spatiu special amenajat. La un moment dat, ei au fost loviti in plin de o masina, iar o femeie de nationalitate sarba a murit pe loc. Soferul care a provocat accidentul a fost retinut pentru 24 de ore.
Potrivit reprezentantilor ISU Arges, pe langa cele cinci victime transportate la spital si tanara care a murit in accidentul de la Leoni, alte 15 persoane au primit ingrijiri medicale in urma atacurilor de panica. De asemenea, alti angajati au primit ingrijiri la cabinetul medical al firmei.
Mediafax.ro

Citeste si...

31 Martie 2017
 1203    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu