Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 31    0

Dana Rogoz, imagine de colectie de cand era insarcinata

dana rogoz3
Dana Rogoz si-a etalat burta de gravida si le-a facut prietenilor ei virtuali o marturisire chiar de Ziua Mamei. Actrita si-a anuntat prietenii ca in timpul sarcinii cu fiul ei s-a fotografiat zilnic si le-a daruit un colaj cu transformarea ei din timpul sarcinii si dupa.
Dana Rogoz a postat pe blogul personal un mesaj prin intermediul caruia le arata prietenilor ei virtuali cum s-a transformat pe perioada sarcinii, dar si cum arata la o saptamana dupa ce l-a nascut pe baietelul ei.
 
”Pentru ca e 8 martie, mi-am amintit de aceste poze cu burtica mea din luna a 6-a si pana la nastere. Bine, in poza de mai jos vedeti in stanga burtica mea cu o zi inainte de nastere, iar in dreapta puiul meu la o saptamana de viata.  Incepand cu luna a 6 -a (mai precis de la 23 de saptamani), cand burtica mea a inceput sa se faca vizibila, am facut cate o fotografie in fiecare saptamana, pana cu 2 zile inainte de a naste (cand se vede ca aveam deja contractii). Apoi la o saptamana dupa nastere.  Acesta e darul meu pentru voi, cu ocazia zilei de 8 martie, pentru toate cele care ati trait aceasta etapa a vietii plina de emotii, dar si pentru cele care v-o doriti in viitorul apropiat. Nu poate fi nimic peste emotia aducerii pe lume a unui copil!”, le-a spus Dana Rogoz prietenilor ei virtuali.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu