Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 40    0

IMAGINI SOCANTE! Copil filmat pe tamponul unui tramvai - VIDEO

copil pe tampon
Gestul unui sofer din Galati a impiedicat, probabil, o tragedie cumplita. Conducatorul auto a vazut un copil de aproximativ 12 ani asezat, teribilist, pe tamburul unui tramvai care mergea cu patruzeci de kilometri la ora.
Barbatul aflat la volan si-a dat seama imediat de pericol si l-a anuntat pe vatman, in prima statie.
Soferul, care avea o camera video instalata pe masina, a redus viteza, astfel incat sa pastreze o distanta de siguranta fata de tramvai si sa il protejeze pe pustiul inconstient. In prima statie l-a somat pe "calatorul fraudulos" sa coboare si l-a anuntat si pe vatman, scrie stirileprotv.ro.
Astfel de incidente sunt destul de rare, spun administratorii serviciului de transport in comun din Galati. Insa pericolul la care se supun cei care fac asa ceva este extrem de mare.
Sefii societatii locale de transport in comun spun ca, din pacate, nu pot preintampina astfel de cazuri. Vatmanii nu au deloc vizibilitate in spatele tramvaiului si, daca nu sunt anuntati de calatori sau de ceilalti participanti la trafic, nu au cum sa isi dea seama ca e cineva asezat pe tambur.
Aceasta metoda de a calatori fara bilet este aleasa, evident, de copii, care nu realizeaza ca isi pun efectiv viata in pericol.

Galerie Video

Citeste si...

8 Martie 2017
 1128    0
8 Martie 2017
 937    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu