Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 49    0

FEMEILE SI LUXUL, PASIUNILE lui Vasile Turcu. Omul de afaceri, in continuare in coma

turcu cross 465x390
Lumea fotbalului romanesc este de doua zile in stare de soc. Tentativa de sinucidere a lui Vasile Turcu (62 de ani), unul dintre cei mai pitoresti patroni care au trecut prin Liga 1 in ultimii 10 ani, i-a facut pe microbisti sa depene fel de fel de amintiri legate de perioada in care omul de afaceri s-a aflat printre conducatorii clubului Dinamo.
Vasile Turcu a fost actionar la Dinamo din 2004 pana in 2011, perioada in care „cainii” au cucerit un titlu de campioni, o Cupa a Romaniei si o Supercupa. In afara fotbalului, numele lui Turcu este legat de o poveste indelung comentata de fani pe stadioane.
Se pare ca, in 2007, cand avea 52 de ani, omul de afaceri si-ar fi facut o operatie de marire de penis. Nu in Romania, ci in Austria, la o clinica din Viena, scrie click.ro. Cum era cunoscut ca un barbat cuceritor, vestea a amuzat la timpul ei, dar nu i-a luat prin surprindere pe apropiati.
Chiar daca nu este nimic rusinos, Vasile Turcu a negat mereu ca ar fi efectuat aceasta interventie chirurgicala, insa legenda a ramas si este povestita si acum la intalnirile microbistilor.
Mai ales ca Vasile Turcu a fost toata viata un mare crai. Chiar daca era insurat si avea acasa doi baieti, acesta nu s-a putut abtine sa nu se distreze si cu alte femei.
Gurile rele spun ca Turcu s-ar fi iubit timp de zece ani cu manelista Carmen Serban, departe de ochii curiosilor. Idila lor nu a fost confirmata de nici unul dintre ei nici pana in ziua de azi.
Fostul actionar al echipei Dinamo a incercat sa se spanzure, miercuri, cu cordonul de la halatul de baie, insa a fost gasit la timp de sotia sa, in subsolul casei. A fost transportat, in coma, la spital. Si ieri, starea lui era in continuare critica.

Citeste si...

3 Martie 2017
 1113    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu